Torsdag 10 Oktober
Kl. 12:30 - 13:30, Bjørkelangen vgs
Seniornetthjelp i samarbeid med Bjørkelangen vgs
Er du over 55 år og har lyst til å være med på seniornetthjelp å lære mer om digitale hjelpemidler?

Høsten 2024

Torsdag 10. oktober kl. 12:35 til 13:30 Påmelding
Torsdag 7. november kl. 12:35 til 13:30 Påmelding
Torsdag 12. desember kl. 12:35 til 13:30 Påmelding

Om tilbudet

I samarbeid med Bjørkelangen videregående skole, vil elever ved helse- og oppvekstfag hjelpe deg med akkurat det du lurer på i den digitale verden. Det kan for eksempel være å laste ned en app på telefonen, lage en e-postkonto, bestille bussbilletter, bruk av sosiale medier og så videre.

Du tar med deg din smarttelefon, nettbrett og/eller din bærbare pc og møter opp på Bjørkelangen videregående skole der elever vil stå ved informasjonsskiltet til skolen å ta i mot deg. Husk å ta med passord og evt. bank id brikke for å kunne laste ned apper og for å komme deg inn på ulike offentlige sider.

Det er en-til-en veiledning og tilbudet er helt gratis.

Har du lyst til å være med?

Meld deg på til Frivilligsentralen tlf: 63 85 26 80 / e-post: frivillig@ahk.no

Om Seniornett Norge

Vi anbefaler alle å melde seg inn i Seniornett. Da får du tilbud om kurs og hjelp når du står fast eller lurer på noe. Foreningen hjelper deg også med å holde deg oppdatert når nye programmer, nytt utstyr eller nye versjoner av programvare kommer. Som medlem får du Seniornett - et hefte med mye informasjon - tilsendt i posten, du får tilgang til deres web-sider med masser av informasjon, tips og nettkurs – og du får tilsendt ukentlige medlemsbrev per e-post. Medlemskontingenten er 350 kroner i året.  Mer info på Seniornett Norge

Påmelding er stengt
2024 © Aurskog-Høland frivilligsentral