Mandag 6 April
Påskeeggjakt Aurskog-Høland kommune
Fra og med mandag 6.april til og med mandag 13. april kan du lete etter påskeegg på flere steder i kommunen.

Frivilligsentralen og Fritid arrangerer påskeeggjakt på flere steder i kommunen denne påsken.

Påskeeggene blir hengt opp langs de ulike løypene som beskrives under her. Det er hengt opp 21 påskeeggplakater. (Samme løsningsord på alle stedene)

Skriv ned alle bokstaver du finner. Det er 21 plakater og de henger ikke i rekkefølge. Prøv å finne løsningen og send svar til tlf. 93973964 eller på e-post frivillig@ahk.no senest 14. april. Husk navn, adresse og alder.  Du kan bare sende inn en løsning per person.

3 vinnere blir kontaktet og får en overraskelse etter påske

Viktige regler som må følges

  • hold god avstand til andre 
  • følg statlige anbefalinger og regelverk

Alle skal holde mer avstand enn vanlig. Når vi er sammen, bør vi ikke være mer enn 5 personer samlet, og vi bør holde en fysisk avstand på minst 2 meter mellom oss. Avstanden gjelder både innad i gruppen og til andre personer. Dette gjelder ikke for personer som lever sammen til vanlig. Mer info på helsenorge.no

Rømskog: Løypa går via Tukuelva Kultursti. En tilrettelagt strekning (ca. 1,2 km). Følg skilting langs grusvei til Nord Steinby Camping. Elva krysses på bru. Opp til industrifeltet (ca. 700 m) er det mulig å ta seg fram med vogn og rullestol. Deretter på asfalt ned til Lokalbrua, krysse Storveien og følg asfaltert gangsti over skoletoppen til Joker.

Løken: Runden egner seg for små og store og er ca 2,5 km. Starter fra Høland Stadion , til Elverhøy, langs Hølandsveien, Tyrihjellveien, Nordliveien og Skattumbakken. Bare gangvei og grusvei og passer for trehjulsykkel , rullestol og barnevogn.

Aurskog: Løypa går inn grusveien til Tævsjøen. Dreierudveien. Starter ved bommen. Siste post på parkeringa ved Tævsjøen.

Bjørkelangen: Lysløypa (ved alpinbakken) Starter ved bommen på Stigen, og følger lysløypa.

Hemnes: Starter i veikrysset Linna - Vennemoveien. Fortsetter innover Vennemoveien og slutter på Persmoen.  

2020 © Aurskog-Høland frivilligsentral