Alle registrerte lag og foreninger med aktiviteter rettet mot barn og unge er nå kartlagt!

Bygdas frivillige lag og foreningene vil gjerne komme med innspill i prosjektet, og vi opplever et stort engasjement for at våre barn og unge skal ha en meningsfull fritid.

I desember ble alle lag og foreninger registrert i frivilligregisteret og Aurskog-Høland kommune - Lag og foreninger (ahk.no) kontaktet på. Det ble sendt ut rett i underkant av 80 henvendelser og 20 lag og foreninger har meldt inn at de har aktiviteter for barn og unge. I en rask opptelling er det hele 30 ulike organiserte fritidsaktiviteter barn og unge kan delta på i vår kommune. Dette er nok ikke kjent for alle våre innbyggere, og det blir helt klart viktig å gjøre denne informasjonen kjent for alle.

De frivillige lag og foreningene vil gjerne komme med innspill i prosjektet, og vi opplever et stort engasjement for barn og unge.

Mange har allerede sendt ideer og tanker til oss som vi kan ta med oss i det videre arbeidet, men er du leder eller deltar i et lag eller forening vi ikke er kommet i kontakt med? Da ønsker vi at du tar kontakt på frivillig@ahk.no

2024 © Aurskog-Høland frivilligsentral