Flere som ikke henter matposen sin

Siden november har frivillige sørget for å gjøre klar gratis matposer til over 150 husstander i Aurskog-Høland annenhver torsdag. Dessverre opplever vi at flere ikke henter posene sine som avtalt.

Vi opplever dessverre at det er en del som ikke henter matposene som står klare. Det kan være mange årsaker til at maten ikke kan hentes på det gitte tidspunktet. Noe kan skyldes språkutfordringer, at dem ikke kommer seg til lokalet, eller at det ikke er behov for ekstra mat den uken, mens andre melder at dem har glemt det. Vi har ikke mer mat enn at vi bør dele ut det vi har.

Det sendes ut melding noen dager i forkant om tidspunktet til de som skal ha mat. Det er veldig viktig at man gir beskjed minst en dag i forveien dersom man ikke har anledning til å hente matposen sin slik at vi får omfordelt maten til andre som trenger den.

Når noen på lista ikke henter matposen to torsdager på rad og ikke har gitt beskjed, blir vedkommende strøket og må eventuelt registrere seg på nytt. Dette må vi være strenge på framover. Det er et stort apparat som er i sving for å ordne matposene og vi må ta vare på den maten vi har.

Les mer om matutdelingen i Indre Akershus Blad:
Bjørkelangen, Matutdeling | Står i kø for å få mat på Bjørkelangen: – Nei, det er ikke flaut (indre.no) 
Bjørkelangen, Matutdeling | – Vi opplever dessverre at det er en del som ikke henter matposen som står klar (indre.no) 

2024 © Aurskog-Høland frivilligsentral