Frivillighetens dag 2. desember

Onsdag 2. desember feiret vi frivilligheten i Kulturarena og det ble en veldig fin kveld

Daglig leder Rita Berget Lindblad ønsket velkommen til de rundt 60 fremmøtte, og dansere fra kulturskolens showdansgruppe og lærer Ingeborg Trelstad startet med en flott oppvisning til tonene av Anne Grete Preus sin låt Når himmelen faller ned.

Foto Javier Berrocal

Elevbedriften Livsglede UB hjalp Frivilligsentralen med å arrangere kvelden med gode smittevernhensyn og serverte mat og drikke til de fremmøtte. De holdt også et nyttig og fint foredrag om sin bedrift, og om hva de kan hjelpe til med. 

Rita informerte litt om sentralens aktiviteter og det som planlegges fremover, og Annemieke la fram antall frivillige og oppdrag. Vi har faktisk økt antall frivillige med over 200 personer i løpet av 2020, og antall oppdrag øker i takt med antall frivillige. Det har vært et hektisk og spennende år, og vi er veldig takknemlige for alle engasjerte og dyktige frivillige rundt omkring i hele kommunen.
Foto Javier Berrocal

Både Kommunalsjef Anne Kirsti Johnsen og Kommunedirektør Inger Hegna entret scenen og snakket varmt om frivilligheten i kommunen. 

Vi fikk noen flotte kulturelle innslag fra kulturskolelærer Richard Morgan og elev Karoline Kvam som spilte Champagnegalop av H. C. Lumbye, Frivillig Riad Hassan fra Rømskog spilte og sang eksotiske toner fra Syria og frivillig ildsjel Tom-Erik Mollerud fra Aurskog spilte munnspill til Angie av Rolling Stones og Road to Hell av Chris Rea.
Foto: Indre Akershus Blad - Roger Ødegård
Foto Javier Berrocal
Foto Javier Berrocal

Så var tiden inne for å røpe hvem som ble vinner av årets Frivillighetspris, og ordfører Gudbrand Kvaal stilte med ordførerkjede, blomster, diplom og gavesjekk, og overrasket vinneren stort. Inger Heggen Olsen satt på første rad og var tydelig rørt når hun forstod at det var henne han snakket om. Det er ingen tvil om at denne prisen er veldig fortjent, og gratulasjoner har haglet i etterkant. Vi er veldig takknemlige for å ha Inger som en "superfrivillig"  som blant annet har ansvaret for Julaften for alle feiringen, besøksverter på sykehjemmene, suppeservering i Parkveien 8 m.m.
Foto Javier Berrocal

Kvelden ble avsluttet med at alle fremmøtte fikk en rose hver.
Foto: Trygve Ekeheien

Vi på Frivilligsentralen ønsker å takke alle frivillige for den enorme innsatsen i året som har gått, og vi gleder oss til å samarbeide med dere videre i årene som kommer. 

Rita ønsker å takke medarbeiderne på sentralen for en ekstraordinær innsatts i et helt spesielt driftsår. En stor takk til Annemieke, Mona Rita, Bjørn I. og Bjørn M. 

Ønsker alle en riktig GOD JUL OG ET GODT NYTT ÅR! Ta godt vare på deg selv og hverandre  <3 

2024 © Aurskog-Høland frivilligsentral