Lån utstyr gratis i sommer

Hos Aurskog-Høland Frivilligsentral kan du låne fritidsutstyr gratis!

I 2020 fikk Aurskog-Høland Frivilligsentral 250.000 kroner fra Sparebankstiftelsen DnB til etablering av utstyrssentral på Bjørkelangen. Fra før av har vi en utstyrssentral på Rømskog.

I sommer kan du låne blant annet rulleski, tursekker, gåstaver, soveposer, hengekøyer, tarp, flytevester, våtdrakter, packraft-båter, SUP brett, sammenleggbar kano, våtdrakter, BMX sykler, sparkesykkel, telt, lavvo, bæremeis, sykkelhengere, symaskiner m.m.

Utstyret befinner seg ved sentralens nåværende hovedkvarter vis á vis kornsiloen på Bjørkelangen – Setskogveien 67. Til høsten flytter vi inn i Bjørkelangen stasjon, som pusses opp i disse tider. Da skal utstyret være i pakkhuset, og Frivilligsentralens kontorer i stasjonsbygningen.

Du kan låne utstyr mandag, tirsdag og torsdag fra 12 til 15 i Setskogveien 67, unntatt i uke 30 da er det stengt her. Merk! Det er stengt på Rømskog i sommer, og utstyr må hentes og leveres på Bjørkelangen. Maks lånetid 1 uke.

Planen er å få hjelp av frivillige på sikt til å betjene utstyrslageret, og hjelpe oss med å sjekke over utstyret som har vært lånt ut og klargjøre det til nytt utlån. Det er også en del jobb med å tilpasse slalåmutstyr og preparere ski.

Alle kan låne, og det er gratis! 

Det eneste vi ber om tilbake er hjelp til å holde utstyret helt, rent og pent. Den som låner må ta godt vare på utstyret, og vaske og tørke over båter, SUP brett, bruke lakenpose i soveposen, og riste og lufte telt, hengekøyer og soveposer.

Informasjon om låneregler og hva vi har av utstyr finner du på aurskog-høland.frivilligsentral.no

Lurer du på noe? Kontakt oss på tlf. 63852680 E-post frivillig@ahk.no 

2024 © Aurskog-Høland frivilligsentral