Massevaksinasjonen er i gang

Mange frivillige har registrert seg for å bidra under massevaksineringen i kommunen

Over 80 frivillige har meldt seg som frivillige til vaksinasjonssenteret på Bjørkelangen, og torsdag 28. januar ble de første innbyggerne vaksinert her. Uken etter ble det vaksinert både torsdag og fredag, og det gjelder også for uke 6. Det er 10 frivillige på hver vakt. 

Kommunen har ikke fått så mange vaksinedoser som ønsket på nyåret, og det er usikkert hvor mye kommunen får fra uke til uke. Så fort det kommer flere vaksinedoser i uken, vil det bli behov for flere frivillige.

Bjørkelangen Sportsklubb og OK ØST har bidratt med parkeringsvakter, og har gjort en flott innsats med å dirigere trafikken ved skolestart og -slutt og underveis. Det har vært utrolig kaldt de siste ukene, og det jobbes med å få på plass en løsning der vaktene kan varme seg mens de er på vakt. 

Vi er  utrolig takknemlig for alle de frivillige som stiller opp på vaksinasjonssenteret. Dere gjør en svært viktig innsats for samfunnet. Alle som har registrert seg vil bli kontaktet de nærmeste ukene, og så fort kommunen får tilgang på flere vaksiner.Lyst til å bidra? Registrer deg på aurskog-holand.frivilligsentral.no

2024 © Aurskog-Høland frivilligsentral