Musikkbingen er nyrenovert

I løpet av et par uker har musiker René Zonneveld pusset opp musikkbingen og nå fremstår den i helt ny drakt. Det skal lages noen hyller, høyttalere skal henges opp og entrémøbler skal opp i gangen, men ellers er bingen klar for å øves i igjen.

Rett før jul fikk Frivilligsentralen kr. 10.000 fra Nammo Raufoss AS avdeling Aurskog, og for de pengene har vi kjøpt inn et nytt trommesett. Vi er veldig takknemlig for gaven, og vet at trommene vil glede mange musikere fremover. Så; tusen takk til ansatte på Nammo Aurskog!

Vi er enormt takknemlig for all hjelp fra René. Han har stått på dag og natt og hjulpet oss med innkjøp av trommesett og annet "stæsj", malt vegger og tak, og byttet ut isolasjonsplater. 

Ønsker du å benytte bingen til å øve? Kontakt oss på tlf. 63852680 / e-post frivillig@ahk.no Musikkbingen er for alle, og det er gratis. Tilbake forventer vi at du tar godt vare på inventar og utstyr, og hjelper oss med å holde bingen ren og pen. Vi håper også på musikkinnslag på vår årlige feiring av frivilligheten. 


2024 © Aurskog-Høland frivilligsentral