Ønsketreet 2023

Ønsketreet står på Bjørkelangen stasjon fra 4. til 14. desember.

Formålet med Ønsketreet er å glede barn som lever under økonomiske vanskelige kår.  Barn skal glede seg til jul og ha forhåpninger om gaver under treet. Slik er det ikke for alle. Vi håper mange gavmilde mennesker oppsøker Ønsketreet, og oppfyller et gaveønske.


Gaveønskene meldes inn via blant annet Home-Start/ Frivilligsentralen, helsestasjonen, barneverntjenesten, psykisk helse, NAV, flyktningetjenesten, Røde Kors m.fl.  Målet er at alle ønskene skal bli oppfylt! ❤   

Du finner Ønsketreet på Røde Kors sin stand på Bjørkelangens julemarked lørdag. 2. desember, og på Bjørkelangen stasjon fra 4. til 14. desember. Se aurskog-holand.frivilligsentral.no for åpningstider + at Røde Kors holder åpent:  tirsdager 5. desember. og 12. desember fra kl. 18 til 20, og søndag 10 desember fra kl. 14 – 16.

Har du lyst til å bidra kan du ta med deg et rødt hjerte fra treet. Alder, kjønn og ønske står på baksiden. Når du leverer gaven (uinnpakket) sammen med hjertet, får du et grønt hjerte du skal henge på treet. Dette viser at gaven er oppfylt. Om du har tatt med deg et hjerte og ikke klarer å oppfylle ønsket, så gi beskjed. Vi sørger for at det henges opp et nytt hjerte på treet.

Har du behov for hjelp, eller vil hjelpe noen? 
Home-Start tlf. 457 23 595 e-post: lene.hoff.holmedahl@ahk.no   
Røde Kors tlf. 456 63 043 e-post: thomas.enget@rodekors.org 
Vipps til Røde Kors: 834133

Last ned Julegaveønsker_skjema og lever det utfylt til instanser som Home-Start, helsestasjonen, barneverntjenesten, psykisk helse, NAV, Røde Kors  med flere.

2024 © Aurskog-Høland frivilligsentral