Vi innhenter innspill og kartlegger lag og foreninger`s barne- og ungdomsaktiviteter

Lag og foreninger er av de aller viktigste bidragsyterne til fritids- og sosiale aktiviteter for barn og unge. Deres erfaringer og innspill er viktig i kartleggingen for å oppnå et helhetlig bilde av hvilke aktiviteter som eksisterer og hva behovet til barn og unge i kommunen er.

I desember ble alle lag og foreninger registrert i frivilligregisteret og Aurskog-Høland kommune - Lag og foreninger (ahk.no) kontaktet på. Det ble sendt ut rett i underkant av 80 henvendelser og 20 lag og foreninger har meldt inn, at de har aktiviteter for barn og unge. I en rask opptelling er det hele 30 ulike organiserte fritidsaktiviteter barn og unge kan delta på, i vår kommune. Dette er nok ikke kjent for alle, og det blir helt klart viktig å gjøre denne informasjonen kjent.

De fleste frivillige lag og foreningene vil gjerne komme med innspill i prosjektet, og mange har allerede sendt ideer og tanker til oss, som vi kan ta med oss i det videre arbeidet.

Er du leder eller deltar i et lag eller forening vi ikke er kommet i kontakt med? Da ønsker vi at du tar kontakt på frivillig@ahk.no

2024 © Aurskog-Høland frivilligsentral