Vinner av innspillskonkurransen er trukket!

Innbyggere, både barn, ungdom og voksne har de siste ukene gitt innspill i prosjekt fritid barn og unge.

Innspill til ungdommen

Innspillene vi har fått har gitt oss svar på hva folk mener kan øke andelen barn og unge som deltar i organiserte fritidsaktiviteter, hva et ungdommens hus kan være i vår kommune, hvor et ungdommens hus bør ligge for at flest mulig ungdommer vil benytte det, og hvilke aktiviteter Aurskog- Høland frivilligsentral bør ha for barn og unge. 

Det kom rett i underkant av 50 skriftlige innspill, i hovedsak fra barn og unge. Innspillene blir brukt av prosjektet til å både teste ut mulige tilbud, dele med lag og foreninger og som grunnlag for videre planarbeid.

Vinner!

I dag ble den heldige vinneren av en JBL høyttaler trukket, og den heldige vinneren er:....................

Aira!

Aira mener at man bør ha mer informasjon om organiserte fritidsaktiviteter, og hva man skal gjøre i selve aktiviteten. Hun synes også det hadde vært gøy om det var mer konkurranser på tvers av skoler/kommuner og om det var muligheter for å reise på leir noen dager for å drive med de ulike aktivitetene. 

Når hun tenker på hva et ungdommens hus kan være, er det et sted ungdommen kan være, henge, tulle og ha det gøy.

På frivilligsentralen syns hun at ungdomstilbudet bør utvides til å også ha aktiviteter som volleyball, stikkball og lignende.

Videre arbeid

Ungdommene i prosjektet vil de neste ukene lese og ta med alle innspillene videre i sitt arbeid. De vil se på innspillene i sammenheng med Ungdata 2022 og andre lokale undersøkelser. 


2024 © Aurskog-Høland frivilligsentral