SENIORNETTHJELP

Er du over 55 år og har lyst til å være med på seniornetthjelp å lære mer om digitale hjelpemidler?

Aldersgruppe: Fra 55 år

Om tilbudet

I samarbeid med Bjørkelangen videregående skole, vil elever ved helse- og oppvekstfag hjelpe deg med akkurat det du lurer på i den digitale verden. Det kan for eksempel være å laste ned en app på telefonen, lage en e-postkonto, bestille bussbilletter, bruk av sosiale medier og så videre.

Du tar med deg din smarttelefon, nettbrett og/eller din bærbare pc og møter opp på Bjørkelangen videregående skole der elever vil stå ved informasjonsskiltet til skolen å ta i mot deg.

Det er en-til-en veiledning og tilbudet er helt gratis.

Har du lyst til å være med?

For påmelding: meld deg på på aktuell dato nedenfor her, ring oss på Frivilligsentralen på tlf: 63 85 26 80 eller send oss en e-post på: frivillig@ahk.no

Du tar med deg din smarttelefonen, nettbrett og/eller din bærbare pc. Det er viktig å ta med passord, som du må ha for å kunne laste ned app på telefon/nettbrett/pc.

Datoer for Seniornetthjelp våren 2024: 

Onsdag 28.02. kl. 13.00 - 13.45
Onsdag 03.04. kl. 13.00 - 13.45
Onsdag 24.04. kl. 13.00 - 13.45
Onsdag 29.05. kl. 12.00 - 13.30 - arrangeres i forbindelse med Livsglededagen

Om Seniornett Norge

Vi anbefaler alle å melde seg inn i Seniornett. Da får du tilbud om kurs og hjelp når du står fast eller lurer på noe. Foreningen hjelper deg også med å holde deg oppdatert når nye programmer, nytt utstyr eller nye versjoner av programvare kommer. Som medlem får du Seniornett - et hefte med mye informasjon - tilsendt i posten, du får tilgang til deres web-sider med masser av informasjon, tips og nettkurs – og du får tilsendt ukentlige medlemsbrev per e-post. Medlemskontingenten er 350 kroner i året.  Mer info på Seniornett Norge

2024 © Aurskog-Høland frivilligsentral