Tirsdag 26 Mai
kl. 11:00 - 14:00 Vakthold Løken
Det er vakthold på grunn av COVID- 19.

Frivillige vakter er til stede på omsorgsboligen Ulvehaugen for å informere eventuelt besøkende om tiltaket og for å i størst mulig grad oppmuntre til å følge besøksforbudet. Vakten åpner døra for bl.a. matleveranse og postbud. Vaktene er til stor hjelp for de som jobber på boligen. Døra er låst, og det blir mange avbrudd i pleien hvis det ikke er vakthold. 

Det er etter anbefaling fra myndighetene, vært dialog mellom helsetjenesten i Aurskog-Høland kommune og beboerne/pårørende/verge på omsorgsboligen Ulvehaugen på Løken. Det ønskes adgangskontroll ved boligene. Videre oppfordres det fra helsepersonell til å unngå unødvendig besøk og til å redusere nær kontakt med andre, samt beboere har fått tilbud om hjelp til handling ved behov.

Vaktene er på ca. 3 timer fordelt mellom 8:30 til 14:00. Lørdag fra 9:00 til 12:00. Det er ikke vakthold på søndager og røde dager. Det er ganske rolig på omsorgsboligene, slik at de som sitter vakt har muligheten til å gjøre noe annet/hobby mens de sitter der. Ta gjerne med mat og drikke, da vakten sitter i gangen og ikke har tilgang til kjøkken. 

Dere som tar en vakt må lese rutinen nøye: Rutiner_Adgangskontroll og allminnelig besøksforbud i omsorgsboliger (05.20).pdf

Vakttelefon Ulvehaugen: tlf. 67 20 52 80. 

Oppdraget har liten risiko for smittefare, men vi fraråder mennesker som er risikogruppe for underliggende sykdommer til å melde seg.

2020 © Aurskog-Høland frivilligsentral