Samhandlingsprisen for 2021

Hurra!🎉Aurskog-Høland Frivilligsentral fikk årets Samhandlingspris i kommunen!
I begrunnelsen står det at Aurskog-Høland Frivilligsentral har mer enn andre hatt som oppdrag å legge til rette for frivillig innsats og å styrke samarbeidet med næringslivet, og dette oppdraget har de løst samtidig som de har gått opp løypa for andre virksomheter og sektorer på svært kort tid, med kreativitet, mot og gjennomføringskraft over forventning»
Så står det videre "eksempler på hva de gjorde i 2021: skaffet frivillige til vaksinasjonssenteret, natteravner, ønsketreet, Home-Start, spisevenner for hjemmeboende, besøksverter og aktivitet/kjøkkentilbud på skjermet avdeling. De meldte seg på og deltok i SLT-arbeid, tok initiativ til oppstart av nattevandring som er etablert på flere steder og innebærer også samarbeid med næringslivet og politi. De har startet et prosjekt som skal skape en møtearena for ungdom der prosjektleder skal involvere barn og ungdom gjennom alle faser. De samarbeider med Oppvekst om Home-Start familiekontakten, samarbeidet med julehjelpa og Røde Kors før jul.
Alt dette er samhandlingstiltak som har relevans for andre i og utenfor den kommunale organisasjonen"


Vi er selvfølgelig veldig stolte for denne anerkjennelsen, og vil samtidig rette en stor takk til alle samarbeidspartnere og til kommuneledelsen for støtte og forståelse for hva frivillighet er og betyr i samfunnet. Takk💚 Hilsen oss på Frivilligsentralen
Fra venstre på bildet: Linda Krogsvold Aasnes, Lene Hoff Holmedahl, Rita Berget Lindblad, Inger Heggen Olsen, Mona Rita Lie og Gro Anita Kversøy.


2024 © Aurskog-Høland frivilligsentral