Stor pågang til matutdeling i Aurskog-Høland

Det er nå over 165 husstander som mottar mat. Totalt over 450 personer.

Da er siste matutlevering gjennomført for dette året, og vi håper vi har nådd ut til de aller fleste som har behov for litt ekstra i hverdagen. Vi vet at det er vanskelig for mange å be om hjelp, og at det dessverre sitter noen der ute som ikke har klart å manne seg opp for å ta kontakt. Dette er et lavterskeltilbud der vi ikke skal ha noen begrunnelse fra de som ønsker hjelp, men stole på at det er reelle behov.

Denne aktiviteten har vist seg å kreve enormt mye av oss alle, og hadde ikke vært mulig å gjennomføre uten det gode samarbeidet med frivillige, lag, foreninger og næringslivet.
Så en stor takk til Aurskog-Høland Røde Kors, Aurskog Sanitetsforening, Lions Club Aurskog-Høland og andre frivillige. Dere bidrar med å hente mat hos Matsentralen Oslo hver uke, bærer maten inn i lokalene, sorterer, pakker i poser og kasser, deler ut og kjører maten hjem til dem som ikke kan hente selv.
Det er et stort apparat i sving hver uke, og dere står på og sørger for at over 165 husstander får mat annenhver uke. 

Det er stor pågang hos Matsentralen Oslo, og det er ikke hver uke de har like mye mat tilgjengelig. Vi er derfor helt avhengig av støtte fra andre som lokale matbutikker, økonomisk støtte og andre donasjoner. Vi er derfor veldig takknemlig for alle som har bidratt denne høsten. En stor takk til Aurskog Sanitetsforening, Lions Club Aurskog-Høland, Aurskog-Høland Røde Kors, Aurskog Sparebank, Sarepta Norge, Wepe, seniorkara i Høland IUL  med flere. 

Vi ønsker dere alle en riktig god jul og et godt nytt år! Ta godt vare på hverandre  

Foto: Rita Berget Lindblad og Indre Akershus Blad

2024 © Aurskog-Høland frivilligsentral